Skip to main content
CNN.com EUROPE
SERVICES
CNN TV
EDITIONS
In-depth

CNN.com Europe är den europeiska upplagan av CNNs websidor, och koncentrerar sig på världsnyheter sett ur ett europeiskt perspektiv. Den uppdateras minut för minut, 24 timmar om dygnet, täcker viktiga globala händelser med specialisering på breaking news, dagens rubriker och berättar djupgående om de största nyheterna med video och audio sekvenser, bilder, kartor, profiler, tidslinjer och fakta filer. Nyheterna stöttas med expertanalyser av CNN korrespondenter inom varje område och det finns länkar till relaterade CNN nyheter och websidor. Websidan innehåller även en video on demand tjänst samt en sökmotor där man kan söka efter arkiverade CNN nyheter och speciella sektioner som går tillbaka till 1995.

Websidan är producerad i Europa av erfarna journalister och den kompletteras av nyheter från andra CNN websidor som produceras i USA och Hong Kong samt CNNs lokala websidor.

Det finns undersektioner till European News och World news. Dessa har de senaste rubrikerna, breaking news samt analyser. World News är indelad i Afrika, Amerika, Mellan Östern och USA

Business täcker de stora finansnyheterna som rör Europa och världsmarknaden. Den inkluderar minut för minut uppdatering av marknader och företagsinformation, börskurser, marknadsinformation från ledande börser, inklusive FTSE, DAX, CAC, Dow Jones, Nasdaq och Nikkei, en valuta omväxlare, information om valutor och teknologiaktier, samt videoklipp på intervjuer med ledande VD:ar och analytiker från programmet "Business International" som sänds på CNN International.

Weather är den sektion som ger dig dagliga- och femdagarsprognoser på vädret från hundratals städer i Europa och resten av världen: På sidan finner du även satellitkartor.

Sport produceras i samarbete med Sports Illustrated (CNNSI.com) och erbjuder de sensaste sportnyheterna från hela världen med bland annat fotboll, golf, tennis samt alla godbitar från USA.

Sci-Tech har det senaste inom IT, världsrymden, vetenskap och teknologi industrin plus en interaktiv världskarta som visar den senaste veckans större klimat och miljöförändringar.

Entertainment täcker film- och musiknyheter, recensioner, underhållning och kändisnyheter, konst och böcker, topplistor och bestsellerlistor.

Annan information som finns tillgänglig på sidan inkluderar CNNs TV-tablåer, snabbomröstningar, anslagstavlor, e-mailnyheter som ger dig dagens rapporter och breaking news flash, nyheter för mobiltelefonen och handdatorer, samt nyhetssammandrag som summerar huvudnyheterna för alla sektioner på sidan. Det finns också information om företaget CNN och information för annonsörer.

Lokala CNN websidor:
Tyska | Italienska | Spanska | Portugisiska | Japanska | Koreanska
 
Other local language 'About Us' sections:
English | French | German | Spanish Search   

 
 
 
 

Back to the top